Conference League

Το... υποτιμητικό ρεπορτάζ τουρκικού καναλιού για Ολυμπιακό, Μεντιλίμπαρ και Γιόβετιτς

Κανάλι από την Τουρκία στο ρεπορτάζ της για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, υποτιμά ξεκάθαρα τους ερυθρόλευκους.

Ένα ιδιαίτερα υποτιμητικό ρεπορτάζ έκανε εκπομπή στο «beinSPORTS» της Τουρκίας, αναφορικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Στο στιγμιότυπο που αναφερόταν στην αναμέτρηση, τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Τούρκου ρεπόρτερ για τους «ερυθρόλευκους» όχι απλά δεν ήταν τα… φυσιολογικά, αλλά μάλιστα ήταν ιδιαίτερα υποτιμητικά.

Αρχικά, οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν για τα τελευταία αποτελέσματα του Ολυμπιακού και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ενώ στη συνέχεια στάθηκαν στις απουσίες της Φενέρ για τον αυριανό αγώνα.

Στη συνέχεια εκφράστηκε η ξεκάθαρη πεποίθηση πως η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλύτερη ομάδα και η ποιότητά της δεν συγκρίνεται με αυτή των «ερυθρόλευκων».

Για… κερασάκι στην τούρτα ήρθαν τα υποτιμητικά λόγια για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, χαρακτηρίζοντάς τον ως προπονητή δεύτερης κατηγορίας, ενώ τόνισαν πως ο Γιόβετιτς θα μπορούσε να είναι ένας «εποχιακός συλλέκτης βαμβακιού».

Απαράδεκτα σχόλια αν μη τι άλλο που φανερώνουν ξεκάθαρα αλαζονεία…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x